Din varukorg
Total 0,00 kr


  Till kassan >>

WEBSHOPSök produkt

Om du kör fast eller det uppstår problem när du gör din beställning så ring oss på 040-306380 eller maila till info@lollopard.com så hjälper vi dig!


Betalsätt:


Alltid fri frakt inom Sverige - öppet köp - returrätt. Tll vänster hittar du vår webshop. T-shirts med Malmömotiv som Kockumskranen, Malmö Skyline och Turning torso för dam, herr, baby och barn. Våra plagg är så långt det går tillverkade i Sverige, närmare bestämt på Gotland i ekologisk bomull. Ofta i helsvenska tyger. Är det något du söker som du inte hittar, maila till anna@lollopard.com.

 Följ oss på Instagram (@lollopard) eller via Facebook
Här skriver vi löpande om det senastsom händer hos oss. Vi har två olika Facebook-sidor, en "vanlig" men också en som heter lollopard BYT-KÖP-SÄLJ. Här kan du sälja och köpa eller kanske byta lollopardplagg med andra kunder. lollopard på radio, P4 Malmöhus 
27/9 var lollopard med i Radio Malmöhus P4 och pratade om Kockumskranen.
Klicka här för att lyssna.

Var hittar jag lollopard i Malmö? Våra babybodys, barn t-shirts samt dam/herr t-shirts med Malmömotiv som Malmö Skyline, Kockumskranen och Turning Torso, finns på Malmös designforum Form/design Center (tel 040-664 51 50) på Lilla torg i Malmö. lollopards herr t-shirts finns på Snö & Sjö på Järnvägsgatan i Limhamn!

Söker du något speciellt?
Du kan alltid kontakta lollopard på tel 0708-234428 eller maila på anna@lollopard.com om du har frågor eller behöver snabb leverans. Finns du i Malmö kan du hämta på vårt lager om det är "brådis". lollopard Swish: 1231629054     


Nyhetsbrev

Facebook

P

Press
l o l l o p a r d  AB 2013 © | tel: +46 40 - 30 63 80 | info@lollopard.com