Din varukorg
Total 0,00 kr


  Till kassan >>

WEBSHOPSök produkt

Om du kör fast eller det uppstår problem när du gör din beställning så ring oss på 040-306380 eller maila till info@lollopard.com så hjälper vi dig!


Betalsätt:


l o l l o p a r d
lollopard AB
Annandagsgatan 13 (kontor)
216 19 Malmö
org nr 556763-1212

Tel 0708-234428
info@lollopard.comAnna Rydén
Ägare/designer
0708-23 44 28
anna@lollopard.com

Tidsoptimist med rötter från
Vimmerby. 2 söner, radhus,
Volvo och sambo.
Bäst med lollopard:
Kvaliten och våra mönster, som alla har en speciell historia.
l o l l o p a r d är ett svenskt varumärke med bas i Malmö.

lollopard har ett brett sortiment med allt från ekologiska barnkläder, dam- och herrkläder till ekologisk inredning och leksaker. lollopards egna mönster är designade exklusivt för våra klädkollektioner.

lollopards produkter karaktäriseras av unika kläder och accessoarer i egen design och hög kvalité. Alla lollopardplagg tillverkas i samarbete med miljöcertifierade leverantörer. lollopards plagg är slitstarka, långlivade och fungerar året om. Det är mönstren och färgställningarna som talar och gör lollopard unikt.

Anna Rydén och Valentina Hagman startade tillsammans företaget lollopard 2002. Sedan september 2011 driver Anna företaget själv.
 
Tankarna om att öppna eget kom till när Malmös dåvarande stadsikon Kockumskranen monterades ner. Kockumskranen låg Malmöborna mycket varmt om hjärtat och har haft en betydelsefull historia i regionen. lollopard startade och succéprodukten och startskottet blev T-shirten med Kockumskranen. lollopards kollektion finns för baby, barn, dam och herr. Materialen är till största delan ekologiska och säljs genom den egna webshoppen www.lollopard.com och genom följande återförsäljare i Malmö:
Liebling på Davidshallstorg, Form/design Center på Lilla Torg och genom Rekobutiken i Slottsstaden.

Annas och Valentinas entreprenörskap har blomstrat friskt under åren som gått i företaget. De utvecklade företaget genom uppskattade föreläsningar om "Vardagen som företagare". De har designat på uppdrag till många andra företag runt om i Sverige t.ex. Sony Ericsson, Malmö högskola, kommuner och olika filmbolag.

År 2005 tilldelades lollopard Region Skånes stora Designpris för sitt helhetstänkande inom design, sitt helhjärtade engagemang, sitt goda entrepenörsskap samt sin förmåga att bygga ett starkt varumärke.

2008 mottog lollopard priset som "årets butik i Malmö" av Malmö Citysamverkan och 2010 utnämndes lollopard till "årets butik i Sverige" i tävlingen "Retail awards".Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss!
Du når oss via e-mail på info@lollopard.com, på telefon 040-30 63 80 eller mobil 0708-23 44 28.

Bästa hälsningar,
Anna Rydén
ägare/designer lollopard AB 

Nyhetsbrev

Facebook

P

Press
l o l l o p a r d  AB 2013 © | tel: +46 40 - 30 63 80 | info@lollopard.com